Група на AMSBB2019-07-19T14:24:36+00:00

Група на AMSBB –  Глобална агенција за студирање во странство, образовни тури,  пракса и миграција

Група на AMSBB Глобал има 32 канцеларии во 22  држави, исто така ние  во нашиот тим  зборуваме 20  јазика и имаме повеќе од 100 глобални советници. Нашата главна кацеларија се наоѓа во Сиднеј, Австралија, каде што е и основана во 2004 година.

Група на AMSBB Глобална едукација

Заминувате од дома за да се едуцирате во странство?

Дозволете ни да ви помогнеме

Група на AMSBB Глобална миграција

Кариера и практиканти

Барате работно искуство или унапредување во кариерата?

Дознајте повеќе

Образовни тури

Студирање и забава во исто време?

Посетете го Глобал богатството

Кој сме ние

0
Националности
0
Клиенти и студенти
0
Образовни институции
0
Јазици кои се користат

Популарни курсеви во Австралија

Најнови вести и новости

Препораки од нашите интернационални студенти

“I am so glad that I chose AMSBB Group Philippines as my agent. They never wavered in their support, from day 1 and even when I am here in Australia already. They gave me the best advice not only on the short term plans but for those that will have a good outcome in the future.”
Rochene Vergara, Bicol Philippines
Првата средба со Саша, менаџерот на AMSBB Group беше многу пријателскa, но од друга страна пак целосно професионалнa. Оваа прва средба ни влеа надеж дека одењето во Австралија е сосема возможна и достиглива цел.
Саша ни ја објасни целата постапка и не советуваше како да го почнеме процесот. Целата постапка траеше 2-3 месеци. Јас аплицирав за Master, и визата ми беше одобрена за една недела. Фактот што јас и мојот партнер сме сега во Sydney е доказ за професионалноста на AMSBB Group.
Доколку имате желба и средства за студирање во Австралија, AMSBB Group е вашиот најсигурен пат до целта.
Благодариме AMSBB Group!
Angelina Jha Trajkova, Skopje, Macedonia
Es maravilloso haber contado con el apoyo de la oficina en Bogotá de AMSBB Group para llegar a conocer otro país. Considero que es excelente el servicio, la calidad y la eficiencia de sus colaboradores, todo lo anterior hizo posible parte del objetivo que he querido para mi vida profesional.
Maria Jimena Grajales, Bogota- Colombia

Приклучете  се  на нашиот Група на AMSBB Тим

Сакате да зборувате со нас?

Go to Top