Бриџ Блу ТВ Едукативни видеа е колекција на нашите  Бриџ Блу  видеа и на образовните институции и други извори кои се од областа на образованието.Овие видеа се само за промотивни цели. Се надеваме дека ќе уживате во гледањето.

Доколку сте образовна институција  и  сакате да го поставите Вашето видео од YouTube каналот на нашата веб страна, не двоумете се да контактирате со нас.

The Mongolian Experience 2 – Filmed in May 2015

The Mongolian Experience – filmed in May 2014 at Ulaanbaatar, Mongolia where Australian Education Providers’ representatives went there for an education expo by AMSBB Group Mongolia

There’s nothing like Australia!

Education Australia Expo in Ulaanbaatar, Mongolia TV Commercial Ad by AMSBB Group

TV Commercial for AMSBB Group Mongolia Event Sept 2013

YouTube

Martin College TV Ad in Mongolia

YouTube

La Trobe University TV Commercial in Mongolia

YouTube

AMSBB Group Mongolia + Australian Representatives at ETV

YouTube

AMSBB Group Mongolia + Australian Representatives at ETV

YouTube

TV TERA Bitola Studirajte vo Avstralija – AMSBB Group Macedonia

YouTube

LIVE Morning Show TV in Mongolia – AMSBB Group with University of Canberra and University of Western Sydney

YouTube

LIVE TV in Mongolia – AMSBB Group with Australian Education Providers

YouTube

University of Canberra TV Ad in Mongolia

YouTube

CQUniversity TV Ad in Mongolia

YouTube

IELI TV Ad in Mongolia

YouTube

Victoria University TV AD in Mongolia

YouTube

Greenwich College TV Ad in Mongolia

YouTube

NMIT TV Ad in Mongolia

YouTube