Добредојдовте во Бриџ Блу

Бриџ Блу е глобална агенција за едукација, миграција и стажирање. Бриџ Блу има солидна репутација на водечка агенција за регрутирање на интернационални студенти и миграциона агенција. Нашата централа е лоцирана во Сиднеј, Австралија со филијали кои застапуваат преку 400 образовни  (провајдери) низ целиот свет. Бриџ Блу е стручен тим кој е составен од академски конслултанти и приемен персонал, кои говорат на повеќе од 20 јазици и имаат големо искуство во едукативната и миграционата индустрија и  успешно им помагаат на студенти и клиенти од над 60 националности.

Нашите менаџерски тимови се професионално квалификувани во нивните области и се основен инструмент за формирање на база за многу витални линкови, партнерства и стратшки алијанси.Ова е значајно за нашата глобална експанзија и тековниот успех на меѓународно ниво.

Цели на нашата компанија

 • Асистенција на нашите клиенти при аплицирањето за виза и транзит кон земјата која е избрана за студирање.
 • Активно промовирање меѓународни сојузи преку нашите професионални бизниси.
 • Нашите услуги Ви ги нудиме со најголема искреност и интегритет.
 • Ви обезбедуваме совети за начинот на живеење и на трошоците за живот во странство.
 • Одржување редовни контакти со клиентите, обезбедување на неопходна помош кога истата им е потребна на клиентите, односно секогаш кога има проблеми или општи прашања се додека се во странство.
 • Константна професионалност во нашата работа.
 • Придржување на правилата и прописите кои се утврдени во договорите со нашите образовни инстутуции и партнери.
 • Промовирање на образование, пракса и миграција преку нашата глобална мрежа на канцеларии.

Нашиот успех изразен во проценти

Студентски визи 96
Миграциона Виза за квалификувани работници 97
Партнер Визи 99
Спонзорирани Визи од работодавач 95
Други Визи 98

Бриџ Блу  Глобал Образование – обезбедува совети за курсеви, студиски програми, училишта, колеџи и универзитети. Ние ќе ви помогнеме да го избере најдобриот курс, програмата и институцијата која ќе ги задоволи Вашите потреби.Контактирајте нѐ ако сакате да знаете повеќе за Бриџ Блу  и нашите услуги.

Вашите опции за школување

 • Средно училиште
 • Универзитети ( додипломски и постдипломски )
 • Специјализирани училишта и приватни колеџи
 • ТАФЕ
 • Програма – Студирање во странство (еден семестар или една година)
 • Други студискии програми

Што треба да имате во обзир пред да ја започнете процедурата

 • Кое ниво на квалификации сакате да добиете
 • Во која држава, град сакате да студирате
 • Кое поле или област е Ваш интерес
 • Целите на Вашата кариера
 • Познавање на англискиот (доколку англискиот не Ви е мајчин јазик)
 • Кој е вашиот буџет
 • Колку долго би сакале да студирате во одбраната држава

Нашите совети и информации се објективни и непристрасни,  сакаме студентите и клиентите да добијат што е можно повеќе  информации,  за да  ја донесат најдобрата можна  одлука.Ние ќе Ве советуваме со цел да Ви помогнеме  полесно да ја донесете Вашата одлука.Нашата помош и асистенција Ви се на располагање во текот на целиот апликативен процес.